miercuri, 21 octombrie 2015

LG OLED TV

LG OLED TV, unele lucruri în viață sfidează toate explicație și trebuie să fie experimentat pentru a fi crezut. Acesta este cazul cu cele mai noi tehnologii de televizoare LG. Cu profunde culori mult mai bogate, un contrast uimitor și ecrane curbate ingenioase, este cu totul altfel fata de orice tehnologie care ați văzut-o vreodată ce oferă o imagine care depășește imaginația ta.
CE ESTE OLED DE FAPT?


Spre deosebire de LED-uri tradiționale, sintetice (diode emițătoare de lumină), OLED folosește o substanță organică care lumineaza atunci cand este introdus un curent electric. Acest material revolutionar este parte din noua abordare de design care reduce drastic grosimea și greutatea televizorului. Lumina trece printr-o combinație de filtre pentru a reproduce imagini spectaculoase de înaltă definiție.


LG OLED TV utilizeaza aceasta tehnologie uimitoare la dimensiuni imposibil de atins anterior pe ecrane mari - 55 "și 65". LG a pus toate cele mai noi și cele mai bune sale caracteristici TV pentru a aduce consumatorilor o experiență de vizionare fără compromisuri.




Un contrast mai bun
FACE o imagine mai bună

LG televizoare OLED au pixeli cu auto-iluminare care sunt opriți complet atunci când trebuie realizata reproducerea de negru. LG OLED atinge niveluri de negru absolut, pentru un contrast infinit nemaivazut pana acum!




LG OLED TV-auto iluminat face o gamă mai largă de culori dar si mult mai precise, mai aproape de ceea ce ai vedea în natură in realitate. Construite pe negru absolut acest tip de ecran  OLED, ofera culori mai vibrante decât au fost vreodată posibile și care se considerau nu de mult imposibil de realizat.




CALITATE IMAGINE 4K

LG OLED TV 4K combina cu tehnologia OLED 4K UHD. LG OLED 4K atinge niveluri absolute de negru pentru contrast infinit, împreună cu nuante de culori reale la de patru ori rezoluția HD, oferind unghiuri de vizualizare practic nelimitate. Rezultatul este o imagine extrem de realista, care face fiecare scaun cel mai bun loc din casa pentru vizionare.

Numai tehnologia unică de la LG OLED TV ar putea permite un design atât de subțire și elegant, este ca o operă de artă în sine. Și dacă vă place aspectul televizorulu, trebuie doar să așteptați până când îl porniți sa fiti peste masura de uimiti!

OLED este tehnologia TV ideala pentru ecrane curbe, pentru că unghiul de vizualizare larg asigură o imagine în mod constant frumoasă pe întregul ecran, cu practic nici o variație.


Desii in Romania dar si in alte tari precum Germania, Italia, Spania sau Franta thenologia de transmisie este inca HD adica cu doua generatii sub ce oferta tehnologia 4K nu putem sa spunem decat ca este foarte greu sa tii pasul cu tehnologia la ora actuala, noi abia avem cateva televiziuni care emit in HD iar televihoarele au trecut de Full HD si au aujuns la UHD sau 4K.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu